Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Εξοπλισμός στεγνού καθαρισμού Νέα

Πόση τιμή της μικρής μηχανής στεγνού καθαρισμού

Μικρή μηχανή στεγνού καθαρισμού, τι γίνεται με την τιμή του κάθε ανοικτού στεγνοκαθαριστήρων είναι σχετικά προβλήματα σχέσεων του πρωταθλήματος. Ήρθε στην ετήσια σεζόν αποφοίτησης υπάρχουν πολλοί φοιτητές επιλέγουν την επιχειρηματικότητα, αλλά υποφέρουν από τη βιομηχανία στεγνού καθαρισμού δεν καταλαβαίνουν, επίσης δεν ξέρω πόσο αυτό το μέρος στεγνοκαθαριστήρια πρέπει να επενδύσουν, τότε ENEJEAN ξηρό καθαρισμό ο κ. Zhu ειδική εξήγηση για εσάς:

 

         Είναι αυτονόητο ότι στους κλάδους χημικής καθαριότητας οι επενδυτές, αρκετά μέρος των αποφοίτων κολλεγίων, έχουν περάσει από μια σειρά από δικές τους προσπάθειες για να ανοίξουν ένα κατάστημα για να κάνουν τα χρήματα εύκολα.

         Ο προπτυχιακός φοιτητής του σχολείου με μεγάλη επιτυχία, στη σχετική έλλειψη κεφαλαίων, στη διαδικασία των επενδύσεων, είναι περισσότερο ανησυχητικό από το κόστος της επένδυσης. Οι φοιτητές για την αυτοαπασχόληση στεγνό κατάστημα καθαρισμού franchise, υπάρχουν δύο κύριες όσον αφορά το κόστος επένδυσης, είναι ένα franchise, το άλλο είναι το κόστος του εξοπλισμού.

         Συνήθως, διαφορετική μάρκα franchise για στεγνό καθάρισμα έχει αυστηρές απαιτήσεις για την καταβολή τελών, αλλά το κόστος του εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού χωρίς τους ακριβείς κανόνες. Μετά από όλα, το μέγεθος του καταστήματος franchise στεγνό καθάρισμα είναι διαφορετική, η επιλογή σας από διαφορετικό εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού, ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού εξοπλισμού δεν είναι το ίδιο.

         Αλλά η ENEJEAN είναι ένα σύνολο βασικού εξοπλισμού: μόνο το 28800 μπορεί να ταιριάζει με τα καθαρά στεγνωτήρια πετρελαίου, τα μηχανήματα στεγνώματος, το τραπέζι σιδερώματος με αναρρόφηση, τη γεννήτρια ατμού, το σίδερο ατμού κ.λπ.

         Η συσκευή ENEJEAN για στεγνό καθάρισμα franchising έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

         Το επίπεδο φως, αντοχή στη διάβρωση, λιγότερη φθορά και καμία ζημιά στο ύφασμα, η διάρκεια ζωής του μηχανήματος είναι μεγάλη, είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κλειδώματος θυρών εσωτερικού κυλίνδρου από ανοξείδωτο χάλυβα, έξω από την πόρτα του κυλίνδρου είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική διάταξη κλειδώματος, ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία.