Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Πλύσιμο Γνώσης

Ανάλυση κερδών εργοστασίου πλυντηρίου

Με την άφιξη του χειμώνα, όλο και περισσότερα εργοστάσια πλυντηρίων ρούχων άρχισαν να είναι απασχολημένα, εργάζονται υπερωρίες κάθε μέρα για να τελειώσουν στο πλύσιμο υφασμάτων λινών του αγοραστή, συχνά έχουν έντονη αίσθηση οσμής αυτή τη φορά θέλουν να επενδύσουν για πλυντήρια ρούχων επενδυτές εγκαταστάσεων πλύσης κλήση διαβούλευσης I PuLanDe εξοπλισμού παρασκευής εξοπλισμού πλύσης. , LTD. , μερικές πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο πλυντηρίων ρούχων, το οποίο είναι τα πιο δημοφιλή θέματα κέρδους πώς πλυντήριο ρούχων εργοστάσιο, και σήμερα Guangzhou ENEJEAN πλυντήριο εξοπλισμού κατασκευής συνεργασία. , LTD βασίζεται στην ανάλυση δεδομένων απλών για όλους.

 

         Ένα, η προοπτική για το πλυντήριο ρούχων

 

         Σύμφωνα με την αξιόπιστη έρευνα μια πόλη με πάνω από 1 εκατομμύριο προσωπικό σε κάθε πλυντήριο ρούχων εργοστάσιο, σεντόνια 100, κατά μέσο όρο, η πόλη θα λάβει τουλάχιστον πάνω από 50 πλυντήριο, πλυντήριο για να καλύψει τις ανάγκες της πόλης, την ίδια στιγμή πλυντήριο ρούχων εργοστάσιο βιομηχανία αξία της παραγωγής της βιομηχανίας υπηρεσιών της Κίνας αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό 19. 5% κάθε χρόνο και υπάρχουν σχεδόν 9. 95 δισεκατομμύρια γιουάν αξία παραγωγής περισσότερο από RMB.

 

         Πλυντήριο βιομηχανία πλυντηρίων ρούχων είναι μια βιομηχανία ανατολής, δεν θα πέσει ποτέ, η εγχώρια είναι επίσης σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης, η αγορά για ένα ευρύτερο φάσμα των καταναλωτικών πλυντηρίων ρούχων εργοστάσιο, οπότε από τις παραπάνω προοπτικές ανάπτυξης των εγκαταστάσεων πλυντηρίου ρούχων της ανάπτυξης σε σύγκριση με άλλες βιομηχανίες υπηρεσιών έχει το μεγαλύτερο αναπτυξιακό χώρο, έτσι ώστε σήμερα η χώρα μας ορισμένες περιοχές των πλυντηρίων ρούχων προοπτική εργοστάσιο είναι σχετικά ευρύ αξίζει τους επενδυτές, αλλά ENEJEAN πλυντήριο εξοπλισμού κατασκευής συνεργασία. , LTD. Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η επένδυση πρέπει να είναι έτοιμη πριν από την πλυντήριο ρούχων λεπτομερή έρευνα και τη συλλογή σχετικών δεδομένων, διότι μόνο το κάνει γνωρίζοντας ότι, μπορεί να αφήσει το πλυντήριο ρούχων εργοστάσιο σας που έχει συσταθεί όταν κερδίσετε στη γραμμή εκκίνησης.

 

         Δεύτερον, η ανάλυση των κερδών των εργοστασίων πλυντηρίων ρούχων

 

         Για το πλυντήριο ρούχων επενδύσεις εργοστάσιο κυρίως στην επιλογή και αγορά των πλυντηρίων ρούχων εξοπλισμού εργοστάσιο, τόπος, ενοικίαση, το κόστος προσωπικού και το κόστος συντήρησης αυτών των ειδών, διαφορετικές προδιαγραφές της πλυντηρίου ρούχων επενδύσεων έχει επίσης μια μεγαλύτερη διαφορά, το ενδιαφέρον είναι το ίδιο, σύμφωνα με ελλιπή στατιστικά καθημερινά πλύσιμο ενός υφάσματος λινό για 2 ~ 20 RMB γιουάν μεταξύ, το κόστος πρώτης ύλης μόνο RMB 0. 1 ή έτσι, στην περίπτωση του σταθερού κόστους, κάθε επιπλέον χνούδι πανί πλύσιμο, σχεδόν για τις δαπάνες μόνο ένα μικρό ποσό πλυντήριο είναι αυξημένο κόστος των πρώτων υλών, και το εισόδημα αυξάνεται 1-15 RMB γιουάν, έτσι το πλυντήριο ρούχων πλυντήριο εργοστάσιο είναι τόσο υψηλό όπως 70%, το κέρδος είναι για σας να δημιουργήσετε το όφελος ασύγκριτο από άλλες βιομηχανίες υπηρεσιών, καθώς η παρακολούθηση της διαχείρισης για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των εγκαταστάσεων πλυντηρίου ρούχων ήταν πολύ καλή.