Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Πλυντήριο ρούχων Νέα

Τι είναι ο βασικός εξοπλισμός για τα στεγνοκαθαριστήρια

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εμφάνιση του εξοπλισμού πλυντηρίου, η περαιτέρω βελτίωση της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας πλυντηρίου, την ίδια στιγμή έχει επίσης κάποια επιρροή στην απόδοση της επένδυσης. Αν ανοίξει ένα στεγνό καθάρισμα τώρα, υπάρχει τίποτα που χρειάζεται να προετοιμαστεί, έτσι σίγουρα είναι ο βασικός εξοπλισμός των στεγνοκαθαριστηρίων.

         Αλλά τι είναι το βασικό εξοπλισμό στεγνοκαθαριστηρίων;

         Είμαστε πιο συνηθισμένοι στεγνωτήριο, στεγνωτήριο, ντουλάπι απολύμανσης, μηχανή πλύσης, μηχανή σιδερώματος, ατμογεννήτρια, κλπ. Βασικά οι φορείς εκμετάλλευσης θα αγοράσουν ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού, έτσι όχι μόνο μπορούν να απολαύσουν τις παραχωρήσεις των τιμών των κατασκευαστών, Ίδια στιγμή.

Εξοπλισμός στεγνού καθαρισμού, φυσικά, η επιλογή και αγοράζουν, επίσης, να δώσουν προσοχή στο brand.Dry εξοπλισμό καθαρισμού που καλό; Οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας συνιστούν ENEJEAN εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού.

         Ποιος είναι ο εξοπλισμός στεγνού καθαρισμού

         Επειδή πολλές φορές, η τεχνολογία στεγνού καθαρισμού και το σχεδιασμό λειτουργιών, η ENEJEAN στεγνό καθάρισμα μεγάλων προμηθευτών θα προχωρήσει. Επαγγελματικός κατασκευαστής της υπηρεσίας εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι σε θέση, ο τομέας αυτός μπορεί να διασφαλίσει περαιτέρω τα συμφέροντα της απώλειάς μας.

         Ενόψει της συντήρησης του εξοπλισμού, ο Σύμβουλος μάρκας ENEJEAN για στεγνό καθάρισμα παρουσιάζει επίσης κάποιες Προτάσεις.

         Πρώτον, τακτική συντήρηση και συντήρηση.Με ένα χέρι είναι ο αποκλειστικός εξοπλισμός κρυφή κίνδυνο, η άλλη είναι να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

         Δεύτερον, η δύναμη σε εύθετο χρόνο.Ειδικά στην περίπτωση της χωρίς τη χρήση του εξοπλισμού, με την ελπίδα ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή δουλειά σε μέτρα ασφαλείας, έγκαιρη διακοπή ρεύματος.

         Φυσικά, κατά τη λειτουργία του εξοπλισμού, έχουμε κάποιες άλλες ερωτήσεις, μπορούμε επίσης να έρθουμε σε επαφή με τις έννοιες ENEJEAN για στεγνό καθάρισμα.