Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Πλυντήριο ρούχων Νέα

Πρέπει να ανοίξετε ένα είδος καταστήματος μεγάλου εξοπλισμού πλυντηρίων; Πρέπει να ανοίξετε ένα είδο

Πρέπει να ανοίξετε ένα είδος καταστήματος μεγάλου εξοπλισμού πλυντηρίων; Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές μάρκες καταστημάτων Napa πλυντηρίων στην κινεζική αγορά, αλλά για το μεγάλο πλυντήριο ρούχων μάρκα franchise δεν είναι πολλά. Ένα μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίων σε κάθε περιοχή είναι σχετικά μικρό, η αγορά εμφανίστηκε σοβαρή έλλειψη προσφοράς. Διερευνήστε την πηγή της, πολλά εμπορικά σήματα franchise δεν μπορούν για ένα μεγάλο πλυντήριο να παρέχουν κατάλληλο εξοπλισμό πλυντηρίων.

 

         Το παράδειγμα του ανοίγματος ενός καταστήματος μάρκας franchise ή ενός καταστήματος ναυαρχίδα χρειάζονται μεγάλο εξοπλισμό πλυντηρίου. Αυτός ο μεγάλος εξοπλισμός πλυντηρίου παράγει σε ποια θα ήταν η μονάδα για την επιλογή και την αγορά όταν,

 

         Will είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο ένδυσης της μεγάλης ζήτησης του στρατού, αυτά τα μεγάλα εξοπλισμό είναι κυρίως είναι είναι βιομηχανικό πλυντήριο, το ποσό πλυντηρίου είναι μεγαλύτερο, αυτά τα πλυντήρια ρούχων και συντήρησης και συντήρησης εξοπλισμού είναι μια σύνθετη διαδικασία. Συνδυάζοντας την εμπειρία εάν θέλετε να ανοίξετε ένα κατάστημα πλυντηρίων, είναι σημαντικό να αφήσετε τα άτομα που δεν ασκούν σε συνηθισμένες ώρες να βιώσουν τη διαδικασία του εξοπλισμού πλυντηρίων, αυτό είναι, στην πραγματικότητα, μπορεί επίσης να προσελκύσει την επιδίωξη της καλλιτεχνικής σύλληψης εξαιρετική αισθητική εμπειρία και συχνά τολμούν να μιλούν το δικό τους μερίδιο από την εμπειρία του σώματος, αυτοί οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα για τον καταναλωτή, αλλά και να είναι σε θέση να τους προσφέρει μια αίσθηση ικανοποίησης.

 

         Γενικά αστικά πλυντήρια, εξοπλισμός πλυντηρίου δεν είναι μεγάλο. Αν χρειάζονταν μεγαλύτερες ανάγκες σε πλυντήριο, μπορεί να αγοράσει μερικά μικρά μόνο ή ουδέτερα πλυντήρια. Αν αυτές εντάχθηκαν στη μάρκα εξοπλισμού πλυντηρίου δεν πωλείται ξεχωριστά, αυτή τη φορά μπορεί να αγοράσει μεταχειρισμένο εξοπλισμό ή μέσω του τρόπου αγορών ιστοσελίδα για να αγοράσει.