Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Βιομηχανικό πλυντήριο News

Ποια λύση σφάλματος εξοπλισμού πλυντηρίου

Ποια είναι η λύση στην αποτυχία του εξοπλισμού πλυντηρίου; Πολλοί νέοι φίλοι έχουν συχνά όταν το αφεντικό του ονείρου, και να ανοίξει ένα πλυντήριο είναι μια καλή επιλογή, αυτό είναι ένα καλό πράγμα, αξίζει επίσης τον έπαινο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται είναι απλή, το πλυντήριο είναι ένα τεχνικό περιεχόμενο είναι χαμηλό, το κατώφλι δεν είναι υψηλό, ο καθένας μπορεί να κάνει.

         Αλλά αυτό δεν συμβαίνει, οι καθαριστές για να συμμετάσχουν, είναι μια σχετικά ισχυρή τεχνική βιομηχανία στη διαδικασία της ένα ανοικτό κατάστημα, θα αντιμετωπίσετε πολλά τεχνικά προβλήματα. Φυσικά, ως επιχειρηματίας, πιστεύετε ότι δεν θα ανησυχήσετε από αυτό το πρόβλημα, εφ \'όσον εσείς σοβαρά, προσεκτικά, προσπάθεια, αυτά τα τεχνικά προβλήματα δεν είναι προβλήματα.

         Στη συνέχεια, ENEJEAN πλύσιμο εμπειρογνώμονες, σύμφωνα με την ενταχθεί έμπορος ανατροφοδότηση μερικά από τα κοινά τεχνικά προβλήματα, να σας εξηγήσει ένα προς ένα.

         Πρώτον, το κοινό σφάλμα του πλυντηρίου. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει νέος εξοπλισμός πλυντηρίου μηχανικής βλάβης, αλλά πρέπει να ξέρετε, θέλετε να ανοίξετε ένα πλυντήριο, μερικά χρόνια ή και περισσότερο, η διαδικασία είναι δύσκολο να αποφευχθούν μερικά πολύ μικρά προβλήματα. Αυτή τη φορά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους παροχείς της σύνδεσης, ας σας παράσχουν τεχνική υποστήριξη. Η σύνδεσή σας γενικά, ο πρώτος θάλαμος εμπορικών υπηρεσιών μέσω μεθόδων απομακρυσμένης επικοινωνίας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη γενική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου του σφάλματος, την υπαιτιότητα της συγκεκριμένης κατάστασης, εσείς την κατά προσέγγιση θέση των καταστημάτων Napa και ούτω καθεξής.

Ποια είναι η λύση στην αποτυχία του εξοπλισμού πλυντηρίου; Δεύτερον, η ατμογεννήτρια είναι επίσης μια συχνή αποτυχία του εξοπλισμού. Οι ακόλουθες τρεις αποτυχίες ίσως χρειαστεί να ξέρετε:

         Υγρό στη γεννήτρια ατμού, αλλά ατμός ψεκασμού, η ατμογεννήτρια που υπάρχει πολύ νερό ή νερό ομίχλη με την έκπλυση του ατμού έξω, εμφανίζεται αυτό το είδος της περίστασης μπορεί να είναι η αιτία της αντλίας νερού αντιστροφή ή η βαλβίδα αποστράγγισης δεν είναι κλειστή · Το νερό μετά τη θέρμανση, αυτό το είδος περιστάσεων είναι πιθανό να προσθέσει hotkeys δεν ανοίξει, ή προσθέστε hot γραμμές εμφανίζονται πρόβλημα, κλπ. · Χωρίς ατμό, αυτή τη φορά πρέπει να ελέγξετε το πίσω κάλυμμα ή βαλβίδα εξόδου ατμού της γεννήτριας ατμού, κοιτάξτε είτε ανοιχτό.