Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Εξοπλισμός στεγνού καθαρισμού Νέα

Πλυντήριο εξοπλισμού διάρκεια ζωής;

Το διάλυμα του φίλτρου του εξοπλισμού πλυντηρίου είναι η χρήση διαλύματος πλύσης για πλύσιμο, απομάκρυνση του υγρού και απομάκρυνση του διαλύτη ξήρανσης και καθαρισμός του πλυσίματος, το πλύσιμο των μηχανών πραγματοποιεί εργασίες ανακύκλωσης. Χρησιμοποιείται ευρέως στα ρούχα της βιομηχανίας ειδών ένδυσης. Όλο και περισσότεροι μέχρι το πλυντήριο, έχετε μια ερώτηση: εξοπλισμός πλυντηρίου είναι πώς η ζωή;

 

         Διαφορετικά μεγέθη εξοπλισμού πλυντηρίων και πλυντηρίων στην αρχή επιλογής και αγοράς είναι πολύ σημαντικός παράγοντας.

 

         Εάν ο οδηγός είναι ένα μεγάλο πλυντήριο, τότε αφού οι φορείς μας να έχουν τέτοια οικονομική υποστήριξη, συμβουλές ή να επιλέξουν και να αγοράσουν ένα υψηλής ποιότητας πλυντήριο ρούχων, καλής ποιότητας, εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό, αφού εξοικονομούν πολλά έξοδα συντήρησης. Εάν είναι ένα μικρό κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε κάποια φθηνή έκδοση του πλυντηρίου, επειδή μπορεί να είναι μερικά χρόνια για να αυξήσετε το κατάστημα, πρέπει να ανταλλάξετε υψηλής ποιότητας πλυντήριο πάλι. Υπάρχει, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πλυντηρίου, δεν έχει σημασία να επιλέξετε τι είδους πλυντήριο, η καθυστερημένη συντήρηση είναι κρίσιμη.

 

         Η τακτική συντήρηση του εξοπλισμού πλυντηρίου είναι πολύ σημαντική, οι έμπειροι χειριστές θα είναι καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια νοσηλευτική, ορισμένοι χειριστές που δεν έχουν ολοκληρώσει έναν κύκλο πλυσίματος θα καθαρίσουν έναν συλλέκτη κουμπιών, ώστε να μειωθεί το φορτίο της αντλίας, να αποφευχθεί η σύνδεση της αντλίας, τη διάρκεια ζωής της αντλίας, Πλυντήριο κάθε τρεις φορές, καθαρισμός συλλέκτη, που μπορεί να βελτιώσει την ξήρανση της ροής του ανέμου, να μειώσει τον χρόνο στεγνώματος. Ταυτόχρονα, μπορεί να μειωθεί ο συμπυκνωτής σπείρας στην ανακύκλωση της πρόσφυσης, να μειώσει τη διάβρωση του συμπυκνωτή. Και θα ελέγχει καθημερινά τρία εξαρτήματα, πεπιεσμένο νερό, προσθέστε το λάδι λίπανσης όταν η στάθμη του λαδιού είναι ανεπαρκής, θα είναι για να αποτρέψετε την είσοδο νερού στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα νερού και τη βαλβίδα αέρα, καθιστώντας την πρόωρη αποτυχία. τα σημεία ανεφοδιασμού σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μηχανής, για να εξασφαλιστεί ότι κάθε λίπανση της έδρασης είναι επαρκής, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εδράνου.

 

         Έτσι, γενικά, ένα πλυντήριο του μεγάλου μηχάνημα εξοπλισμού ή μια μεγάλη διάρκεια ζωής, επειδή δεν πηγαίνουν συχνά να το αντικαταστήσει, οι κατασκευαστές είναι επίσης κοινά με αυτό κατά νου, έτσι ώστε από την άποψη της διασφάλισης ότι όλα είναι η ποιότητα, οι χειριστές μας χρειάζονται δεν ανησυχείτε πάρα πολύ για τα προβλήματα εξοπλισμού, ενώνοντας την ENEJEAN πλυντήριο, ακόμα και αν υπάρχει κάτι λάθος με τον καθυστερημένο, μπορεί επίσης να επικοινωνήσετε με την έδρα, η έδρα μπορεί να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να λύσουν αυτά τα προβλήματα.