Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Πλύσιμο Γνώσης

ENEJEAN εξοπλισμό στεγνό καθάρισμα ακριβά;

Εξοπλισμός στεγνού καθαρισμού πόσα χρήματα; Πόσα χρήματα πρέπει να διαθέσετε σε ένα στεγνό καθαριστικό εξοπλισμό; Πόσο είναι ο εξοπλισμός στεγνού καθαρισμού της μάρκας franchise; Ανοίξτε ένα στεγνό καθάρισμα, και το πιο σημαντικό είναι η επένδυση του εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού, έτσι, πόσο εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού; Κατανοήστε την ENEJEAN που συμμετέχει σε διεθνή πλυντήρια Περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμβουλευτείτε το ENEJEAN πλύσιμο για να συμμετάσχετε στην επίσημη ιστοσελίδα !!!!!!!!!!

 

         Όπως είναι γνωστό σε όλους, τα είδη των στεγνών καθαρισμού μάρκα στην αγορά στεγνού καθαρισμού πάρα πολύ, θέλουν να επιλέξουν μια λογική τιμή και καλή ποιότητα μάρκα στεγνό καθάρισμα, για τους επιχειρηματίες δεν γνωρίζουν τη δομή της απόδοσης στεγνού καθαρισμού είναι το πιο σημαντικό το πράγμα είναι να επιλέξετε ένα καλό μάρκα στεγνό καθάρισμα.

 

        Πρώτα πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχουν τρία είδη αποθηκών για στεγνοκαθαριστές, αντίστοιχα, μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποθήκες στεγνού καθαρισμού. ENEJEAN διεθνές εμπορικό σήμα στεγνό καθάρισμα εξοπλισμού στον βασικό εξοπλισμό είναι πλήρως κλειστός και προστασία του περιβάλλοντος ξήρανση στεγνό καθάρισμα, γεννήτρια ατμού, το μηχάνημα απολύμανσης ειδών ένδυσης, αριθμομηχανή υπολογιστή βασικό εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού, όπως γραμμή ταινιοδρόμων, τη διαμόρφωση εξοπλισμού για τις μικρές επιχειρήσεις, στεγνό καθάρισμα ο εξοπλισμός είναι πιθανότατα γύρω στα 150000. Το Napa αποθηκεύει το μέγεθος δεν είναι το ίδιο όπως η τιμή είναι διαφορετική, αλλά, σίγουρα, όσο υψηλότερη είναι η τιμή του εξοπλισμού πλυντηρίου πιο πλήρης, το κέρδος είναι επίσης υψηλότερο.

 

         Στην αγορά στεγνού καθαρισμού, τα γενικά στεγνοκαθαριστήρια είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού, αυτόματου στεγνωτηρίου, μηχανής σιδερώματος, γεννήτριας, σιδήρου (ελαστικού σωλήνα), μηχανής διπλής χρήσης με έκπλυση, στεγνωτηρίου, μηχανής συσκευασίας, καμπίνας απολύμανσης κλπ. Αλλά αυτό είναι όλο τον εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού με το χειρότερο στην αγορά. ENEJEAN διεθνή μάρκα στεγνό καθάρισμα εξοπλισμού είναι μέσω της εθνικής πιστοποίησης, να αποκτήσουν "είναι ένα εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας", η Κίνα και ακόμη και η πιο προηγμένη μηχανή CS, αυτό το μηχάνημα είναι πλήρως κλειστός και στεγνό καθάρισμα εξοπλισμού υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας.