Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Πλυντήριο ρούχων Νέα

Πόσο βιομηχανικές τιμές πλυντηρίου

Η ανάγκη να ανοίξετε ένα στεγνό καθάρισμα δεν είναι μόνο χρήματα, περισσότερο θα πρέπει να επιλέξετε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού. Στεγνό καθάρισμα μάρκα franchise μάρκα στεγνό καθάρισμα βιομηχανία ταχεία ανάπτυξη, την ανάπτυξη, η αγορά είναι επίσης πολλά διαφορετικά είδη εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού, διαφορετικοί τύποι βιομηχανικών πλυντηρίων μηχανή διαφορά τιμής είναι μεγάλη. Βιομηχανικός εξοπλισμός πλυντηρίου, τότε, πόσο είναι η τιμή;

 

         Πολλή μάρκα στεγνού καθαρισμού στην αγορά, αλλά λίγα δημοτικότητα μάρκας. Μικρό make up συνιστούμε, η ομάδα πλύσης ENEJEAN του εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού είναι καλή. Συμμετοχή στην πολιτική ENEJEAN είναι πολύ τέλεια, τέτοιες επενδύσεις μπορούν να μειώσουν πολύ πίεση, για τους επενδυτές να στεγνό καθάρισμα στην αγορά ανταγωνιστικότητα θα είναι ισχυρότερη.

 

         Σύμφωνα με το διαφορετικό πρόγραμμα πλύσης ENEJEAN ομάδα, γενικά μεγάλη επένδυση εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού σε τριακόσια χιλιάδες γιουάν παραπάνω, εξοπλισμό που ελέγχεται σε 150000 γιουάν μεσαίου μεγέθους στεγνοκαθαριστήρια, μικρό εξοπλισμό σε 40000 γιουάν ή έτσι ένα σύνολο ξηρών καθαρισμού. Συγκεκριμένα, η συνεγκατάσταση του συγκεκριμένου εξοπλισμού μπορεί, σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του επενδυτή, να καθοριστεί.

 

         Η ομάδα πλύσης ENEJEAN εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού θα έχει από τους επαγγελματίες μηχανικούς της εταιρίας franchisees δωρεάν εγκατάσταση, εντοπισμό σφαλμάτων και έχει τον προϊστάμενο διευθυντή εγκατεστημένης καθοδήγησης πρακτικής. Υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης, επιτρέψτε σε κάθε franchisees να ανοίξουν ένα κατάστημα χωρίς προβλήματα. Μικρότερο κόστος είναι η μεγάλη ειλικρίνεια μας, καλωσορίζουμε τις μάζες των franchisees να διερευνήσουν και να μελετήσουν!

 

         Πάνω απλώς εισάγει απλώς τις τιμές των βιομηχανικών πλυντηρίων ρούχων, όπως και για τον συγκεκριμένο πίνακα τιμών βιομηχανικών πλυντηρίων, οι επενδυτές μπορούν να συνδέσουν την επίσημη ιστοσελίδα της ENEJEAN για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, τείνουν να έχουν έναν λεπτομερή τιμοκατάλογο βιομηχανικών πλυντηρίων ρούχων. Επειδή είναι ένα γνωστό εμπορικό σήμα, η τιμή του είναι συνήθως τόσο αντιπροσωπευτική με την αγορά, οι επενδυτές μπορούν να αναφέρουν.