Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Βιομηχανικό πλυντήριο News

Ανοίξτε ένα στεγνό καθάρισμα χρειάζονται τι εξοπλισμό και τεχνολογία;

Τι εξοπλισμό χρειάζεστε για να ανοίξετε ένα στεγνό καθάρισμα; Σε γενικές γραμμές, τα στεγνοκαθαριστήρια πρέπει να καθοριστεί διανομή βασίζεται στο επίπεδο της δικής του τοποθέτησης και το είδος των καταστημάτων. Πολλά γνωστά, τα κύρια στεγνοκαθαριστήρια χωρίζεται σε μικρά καταστήματα, μεσαίου μεγέθους καταστήματα, μεγάλο κατάστημα τριών τύπων επένδυσης, το κόστος επένδυσης των τριών μεγάλων διαφορών, η διαμόρφωση του εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού επίσης εντελώς διαφορετική.

 

         Τα συνηθισμένα στεγνοκαθαριστήρια γενικά χρειάζονται μόνο τα αντίστοιχα στεγνοκαθαριστήρια, γεννήτριες ατμού, τραπέζι σιδερώματος αναρρόφησης, σίδερο, υλικά πλυσίματος κλπ. Οι ενδιάμεσοι αυτοί καθαριστές θα πρέπει επίσης να αγοράσουν ένα ειδικό ερμάριο απολύμανσης, μηχανή συσκευασίας κλπ. Οι επενδυτές πρέπει να είναι σύμφωνα με τις δικές τους οικονομικές τις συνθήκες, τα στεγνοκαθαριστήρια, σε συνδυασμό με το επίπεδο τοπικής κατανάλωσης, τις συνθήκες περιβάλλοντος που υποστηρίζουν το φυσικό αέριο, καθώς και την τοπική κατάσταση της βιομηχανίας στεγνού καθαρισμού, επιλέξτε το σωστό εξοπλισμό.

 

         Τα στεγνοκαθαριστήρια με στεγνοκαθαριστήρες πετρελαίου και στεγνοκαθαριστές τετραχλωροαιθυλενίου δύο τύπων, καθένα από τα οποία έχει πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Σε γενικές γραμμές, πολλά μεσαία και μικρά καταστήματα πλυσίματος και στεγνώματος για να επιλέξουν τα στεγνοκαθαριστήρια πετρελαίου και τα στεγνοκαθαριστήρια από τετραχλωροαιθυλένιο λόγω της ισχυρής απορρυπαντικότητας, που είναι κατάλληλα για μεγάλα στεγνοκαθαριστήρια.

 

         Έτσι, αν επενδύετε σε μικρά στεγνοκαθαριστήρια, στεγνώνετε το μικρό κατάστημα στην τυποποιημένη διαμόρφωση ENEJEAN κατηγορίας Α, είναι διαμορφωμένο με αυτόματα στεγνωτήρια, αυτόματα στεγνωτήρια, αυτόματο μηχάνημα σιδερώματος, αυτόματη ηλεκτρική γεννήτρια, σίδερο και άλλα πέντε είδη εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού. Αν πρόκειται για μεγάλες στεγνοκαθαριστές, τότε η ENEJEAN στεγνό καθάρισμα μεγάλων καταστημάτων στην κανονική κλάση Β, εξοπλισμένη με πλήρως κλειστά στεγνοκαθαριστήρια τετραχλωροαιθυλενίου, μηχάνημα διπλής χρήσης με έκλυση κάθετης συχνότητας, αυτόματο καθαριστήριο πετρελαίου, αυτόματο στεγνωτήριο, γραμμή μεταφοράς ρούχων, , πορτρέτο μηχάνημα, σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών να εκδίδει τιμολόγιο και άλλα 13 είδη εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού. Αν δεν έχετε καταλάβει, κάντε κλικ στη διαβούλευση

 

         Το παραπάνω είναι μια απλή διαμόρφωση, αλλά όταν επιλέγουμε τον εξοπλισμό στεγνού καθαρισμού, πρέπει ακόμα να αποδίδουμε σημασία στην ποιότητά του. Τα πλεονεκτήματα της ποιότητας ή όχι, συνδέεται άμεσα με την κατάσταση των επιχειρήσεων καθαρισμού. Εάν η ποιότητα του στεγνού καθαρισμού κλείνει παρόλα αυτά, συχνά εμφανίζονται βλάβες, ζημιές σε ρούχα, έτσι θα απαιτηθούν αναπόφευκτα από τον πελάτη, σίγουρα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις δραστηριότητές του.

 

         ENEJEAN στεγνό καθάρισμα σε περισσότερα από 20 χρόνια ανάπτυξης, την έμφαση στην ανάπτυξη της καινοτομίας του εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού, ποτέ δεν μειώθηκε. Έτσι είναι τώρα το τεχνολογικό περιεχόμενο του εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού είναι πολύ μπροστά από άλλες μάρκες. Πλήρως αυτόματο στεγνό καθάρισμα τετραχλωροαιθυλενίου, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα τριών κυλίνδρων διπλό φίλτρο δομή, διπλή διήθηση πλυντηρίου, έχει το πολύ υψηλό XiJingDu, οικονομικό και πρακτικό, οικονομικά αποδοτική αριστεία.