Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Βιομηχανικό πλυντήριο News

Ποια είναι η ζήτηση εξοπλισμού στεγνού καθαρισμού

Ποιο είναι το επαγγελματικό περιεχόμενο των στεγνοκαθαριστηρίων; Εάν η επένδυση ανοίξει ένα κατάστημα, ανοίξτε ένα στεγνό καθάρισμα για να μάθετε τι εξοπλισμό; Πιστέψτε ότι πολλοί άνθρωποι θα είναι περίεργοι για αυτή την πτυχή του προβλήματος, ας συνεργαστούμε μαζί με τους ειδικούς της βιομηχανίας για να μάθουμε για αυτή την πτυχή των πληροφοριών.

 

         Επαγγελματικά στεγνοκαθαριστήρια, υπηρεσία πλυντηρίου δεν μπορεί να είναι έλλειψη. Η τρέχουσα κατάσταση της αγοράς, το πλύσιμο των ρούχων και η καθαριότητα των νοικοκυριών είναι η αναπτυσσόμενη κατεύθυνση των στεγνοκαθαριστηρίων, και με τη βελτίωση του επιπέδου υλικών, οι άνθρωποι νοιάζονται για τη ζήτηση ενδυμάτων αυξάνονται επίσης, το στεγνό καθάρισμα είναι επίσης μια απάντηση στην αγορά προσθέτει κάποια προστιθέμενη αξία υπηρεσιών, όπως η φροντίδα παπουτσιών, το μέγεθος κ.λπ.

 

         Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις στεγνού καθαρισμού εξαρτώνται από την εργασία εξοπλισμού, έτσι οι φίλοι των επιχειρήσεων για τα στεγνοκαθαριστήρια χαλαρό τρόπο λειτουργίας είναι πολύ ενδιαφέρονται.

 

         Αλλά ανοίξτε ένα στεγνό καθάρισμα για να μάθετε τι εξοπλισμό; Πιο συνηθισμένο είναι ένα στεγνό πλυντήριο, στεγνωτήριο, ντουλάπι απολύμανσης, τραπέζι σιδερώματος, ατμογεννήτρια, τραπέζι σιδερώματος, μηχανή πλύσης κλπ. Η άλλη μηχανή συσκευασίας, τα ρούχα, η ζώνη κ.λπ. είναι επίσης πιο συνηθισμένος βοηθητικός εξοπλισμός στα στεγνοκαθαριστήρια. Λόγω της προστιθέμενης αξίας των επιχειρήσεων, το πλύσιμο των μηχανών παπουτσιών είναι πιο συνηθισμένο.

 

         Ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι στεγνοκαθαριστές είναι τα κανάλια απευθείας από τον κατασκευαστή, αλλά ο εξοπλισμός στεγνού καθαρισμού που είναι καλός; Φυσικά είναι ένα μεγάλο στεγνωτήριο - ENEJEAN κατασκευαστές εξοπλισμού πλύσης. Τέτοιες συσκευές στεγνό καθάρισμα μάρκα πιο άνετα, και τα προβλήματα μετά την πώληση είναι εντάξει.