Γεια σας, Καλώς ήλθατε στο ENEJEAN Hotoline: 8620-36548602 Sitemap Κινέζικα
Select Language
English
Thai
Indonesian
Korean
Japanese
Vietnamese
Malay
Russian
Filipino
French
German
Portuguese
Hindi
Xhosa
Arabic
Burmese
Cambodia
Lao
China
Italian
Spanish
Dutch
Greek
Turkish
Bengali
Persian
Poland
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Tel: 8620-36548602
  • Φαξ: 8620-36548602
  • E-mail yinaijing.net@gmail.com
  • Προσθήκη: ENEJEAN εμπορικό κτίριο NO.6 Baiyun 3η γραμμή Hebian Road Jiahe Street Baiyun Επαρχία Guangzhou πόλης
Τρέχουσα θέση: Αρχική σελίδα -> Βιομηχανικό πλυντήριο News

Συμμετοχή στις προοπτικές των στεγνοκαθαριστηρίων; Υψηλά κέρδη;

Συμμετοχή στις προοπτικές των στεγνοκαθαριστηρίων; Υψηλά κέρδη; Η βιομηχανία στεγνού καθαρισμού ως η αγορά των αναδυόμενων υπηρεσιών βιομηχανίας, το δυναμικό της αγοράς είναι τεράστια, και με τα σημαντικά κέρδη γίνονται άνθρωποι στα μάτια του έθνους. Έτσι πώς να ανοίξετε ένα στεγνό καθάρισμα έχουν κέρδος; Η προοπτική της αγοράς μπορεί να συνεχιστεί μέχρι πότε; Όλα αυτά γίνονται ένα πρόβλημα που πρέπει να σκεφτούμε.

 

         Η βιομηχανία εξυπηρέτησης στο σημερινό στάδιο, καθώς οι άνθρωποι που ζουν τυπικά αυξάνονται σταδιακά σχηματίζοντας ένα πλήρες σύστημα, η βιομηχανία στεγνού καθαρισμού είναι ένας κλάδος του συνόλου του συστήματος παροχής υπηρεσιών, οι οικονομολόγοι αναλύουν επίσης τα κέρδη των καταστημάτων franchise, τα καθαρά κέρδη είναι υψηλά σε σχέση με άλλες βιομηχανίες, περιθώρια κέρδους σε 70-80%, οπότε η προοπτική της αγοράς ρούχων είναι εξαιρετικά ευρεία.

 

         Ο ανταγωνισμός στην κοινωνία, οδηγεί τους ανθρώπους στην εργασία, δραματικά επιταχύνει τον ρυθμό της ζωής, ο χρόνος είναι η αποτελεσματικότητα, ο χρόνος είναι το χρήμα, ο χρόνος είναι η ζωή έχει γίνει ήδη η συναίνεση των ανθρώπων, και επίσης να επιταχυνθεί ανάλογα με την απαίτηση ταχύτητας πλύσης, το παραδοσιακό πλυντήριο είναι ανίκανο. Λόγω της διαρκούς βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, όλο και περισσότεροι απλοί άνθρωποι θέτουν την ανάγκη για επαγγελματικά καθαριστικά για να διατηρούν τα ρούχα από μαλλί και δερμάτινα ρούχα, το παραδοσιακό πλυντήριο ρούχων δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει την αυξανόμενη κλίμακα των απαιτήσεων υπηρεσίας.

 

         Μέσω της ανάλυσης των κερδών κατάστημα franchise στεγνό καθάρισμα, τα στεγνοκαθαριστήρια κερδίζουν όχι μόνο τα υψηλά και σταθερά, τα καθαρά καθαριστικά μικτό περιθώριο είναι τόσο υψηλό όσο 50-80%, η σχέση με άλλες βιομηχανίες, είναι πολύ καλή. Σε σχέση με άλλες βιομηχανίες στεγνό καθάρισμα κατάστημα franchise είναι ένα υψηλό κέρδος, η βιομηχανία στεγνού καθαρισμού έχει πιο προφανή την πίστη των πελατών την ίδια στιγμή, ο αριθμός των στεγνοκαθαριστηρίων κατάστημα franchise στην ανάληψη, εφ \'όσον μπορείτε λίγο να καταλάβουμε μερικές από τις επιχείρηση, μπορείτε να κερδίσετε υψηλά κέρδη.